امان از وقتی که لازمه سریع غذا درست کنی و گوشت چرخ کرده هم توی فریزر یخ زده است و کلی زمان میبره که یخش باز بشه؟!؟؟!؟؟!؟ خیلی وقتها هم چون حجم بسته گوشت زیاده بعد از باز شدن و یخ شدن گوشت، مقدار لازم را برداشته و الباقی رو دوباره باید بزاریم یخ بزنه که طبق فرمایش خانم مهندس گلبانو اصلا پیشنهاد نمیشه.
راهکار چیه؟
خیلی ساده هست کافیه وقتی گوشت چرخ کرده میگیرید و میخواهید اونها رو بسته بندی کنید به روش زیر اینکار را انجام بدهید:
۱- با توجه به تعداد افراد خانوارمقداری گوشت را در کیسه فریزر میریزیم (حدود ۴۰۰ گرم).
[caption id="attachment_218" align="aligncenter" width="300"]۲- با دست گوشت را در قسمت پایینی کیسه فریزر صاف و یکدست میکنیم.
۳- قسمت خالی کیسه فریزر را به پشت برمی گردانیم
۴-برای اینکه بسته گوشت ما یکنواخت و صاف باشد با یک سینی بر روی بسته گوشت فشار داده و با فشار دادن بصورت یکنواخت سطح بسته را صاف و ضخامت بسته گوشت را یکنواخت میکنیم.
۵- سپس با لبه سینی سطح بسته گوشت رابه قسمتهای مشخص و مساوی تقسیم میکنیم.
۶-در نهایت یک بسته گوشت پنجره مانندی مانند شکل زیر بدست میاد و ما میتونیم این بسته را در فریزر قرار داده و در زمان استفاده براحتی با کوچکترین فشار بسته گوشت را خُرد کرده و به اندازه کافی انتخاب، استفاده و مصرف کنیم
مزایا: - چون اینجوری بسته بندی شده در همان حالت یخ زده میشه به اندازه کافی گوشت را جدا کرد و محدودیتی در حجم انتخابی وجود ندارد و براحتی میشه مصرف بسته گوشت رو مدیریت کرد
معایب: - در زمان بسته بندی یه ذره وقت میگیره.
مدت زمان اجرا: با توجه به فِرز بودن شما حدود ۸ دقیقه برای ۲ کیلو گوشت چرخ کرده که حدود ۸ بسته گوشت میشود یعنی حدود ۱ دقیقه برای هر بسته گوشت ۵۰۰ گرمی
منبع: تجربیات و عملکرد خانم مهندس که من به رشته تحریر درآوردم
1392/10/12 00000 بهترین روش و متد بسته بندی گوشت چرخ کرده برای قرار دادن در فریزر عمومی , مطالب آموزشی , صنایع غذایی , خانه و خانواده , Top